Vásárlási útmutató

A VÁSÁRLÁS MENETE
  • A megvásárolni kívánt terméket helyezd a “Kosár”-ba! A vásárlást akadálytalanul folytathatod tovább.
  • Amennyiben szeretnéd ellenőrizni a kosaradban lévő terméke(ke)t, kattints a jobb felső sarokban lévő “Kosárra”, ahol akár törölheted is a nem kívánt terméke(ke)t. Ha úgy gondolod, hogy befejezed a vásárlást, vagy szerkeszteni szeretnéd a kosár tartalmát, akkor itt a megtekintésnél, a lenyíló ablak alján a “KOSÁR” gombra kell kattintanod (alul), ekkor arra felületre jutsz, ahol ezt megteheted.
  • Ha már biztos, hogy nem szeretnél új termékeket hozzáadni a kosaradhoz, kattints ugyanitt a “PÉNZTÁR” gombra, ahol véglegesítheted megrendelést.
  • A megrendeléshez nem kötelező regisztrálni, de meg kell adnod a kapcsolattartáshoz és szállításhoz szükséges személyes-, számlázási- és szállítási adatokat. Ha regisztrálni szeretnél azt is megteheted, illetve ha már regisztrált felhasználó vagy, be is léphetsz.
  • A regisztráció előnye, hogy a megadott adatok eltárolódnak, így a következő vásárlásnál már nem kell újra beírni őket. A regisztráció során csak a rendelés feldolgozásához, számlázáshoz és a szállításhoz szükséges információkat kérjük. Sikeres regisztrációról a megadott email címre visszaigazoló email kerül kiküldésre.
  • Amennyiben a számlázási címtől eltérő szállítási címet szeretnél megadni, arra is van lehetőség.
  • Az adatok megadása után a fizetési- és szállítási módot választhatsz.
  • A véglegesített megrendelést követően a megadott e-mailcímre visszaigazolást küldünk a megrendelésről. Kérjük, ügyelj arra, hogy pontos címet, elérhetőséget adj meg! Ha nem érkezne visszaigazolás, kérünk ellenőrizd a spam mappádat, hátha oda került a levelünk!

FONTOS: A megrendelő által elkövetett adathiány, vagy rosszul megadott elérhetőség miatti kapcsolatfelvétel meghiúsulás miatt webáruházunk nem vállal felelősséget!

Bővebb információt a webáruház működésével kapcsolatban az Vásárlási Feltételek (ÁSZF) menüpontban olvashatsz!


VISSZA