Cikkszám: 4082N Availability: not in Stock

VIRÁGÖZÖN

8 600 Ft

A Virágözön nagy mértű minta. A kisebb-nagyobb virágok, pöttyök elhelyezhetők a látványterv szerint, de más módon is összeilleszthetők!
Színe harmonizálhat a fal, a berendezés színével, ehhez csak ki kell választani a színpalettából a megfelelőt.

Az alábbi beállításokkal kiválaszthatod a Te dekorációdat:

Leírás

A Virágözön nagy mértű minta. A kisebb-nagyobb virágok, pöttyök elhelyezhetők a látványterv szerint, de más módon is összeilleszthetők!
Színe harmonizálhat a fal, a berendezés színével, ehhez csak ki kell választani a színpalettából a megfelelőt.

A több elemből álló tetoválás némi szabadságot is biztosít, mert a felhelyezése során az elemek távolságát egymástól némileg módosíthatjuk. Így a méretezés szerinti szükséges optimális területet növelhetjük, vagy csökkenthetjük.

A látványképen látható mintán a virágok elhelyezése csak egy lehetőség a sok közül, a tetoválás méretezése az ebben az elrendezésben szükséges terület méretét jelenti.
A tetoválást nem a látványfotó szerint küldjük meg, a virágok tetszőlegesen elrendezhetők, egyesével tehetők fel a falra. 

A csomag tartalma (13 db virág és 10 db pötty):

  • 3 db 40 cm-es virág
  • 5 db 20 cm-es virág
  • 5 db 12 cm-es virág
  • 10 db 7,5 cm-es pötty

Csomagolása: a virágok és a pöttyök sorban egymás mellett egy hordozólapon, a falon tetszőlegesen elhelyezhetők.

 


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

MÉRETEZÉS

A dekorációk méretei jellemzően a látványterv szerinti szükséges alapterület méretét jelenti, melyek a legmagasabb és a legszélesebb pontoknál vannak számolva a “méretezési információk”-nál megjelenített pozíció szerint (2. kép). Minimális eltérések (+/- 5%) előfordulhatnak a weboldalon megjelenített méretek és a valós méretek között.

A szabadon elhelyezhető, tetszés szerinti számban vásárolható motívumoknál nem a látványterv szerinti terület méretét adjuk meg, hanem az 1 db motívum méretét. Ezt az információt szintén tartalmazza az adott tetoválás mellett található “méretezési információ” (2. kép), ill. a termékleírásban is felhívjuk erre a figyelmet.


TÜKRÖZÉS

Egy-egy mintát abban az esetben lehet tükrözve kérni, ha nem elválaszthatatlan része olyan írásos elem, mely megfordulásával értelmezhetetlenné válik, ill. olyan mintáknál sem ajánljuk fel a lehetőséget, mely tükrözése nem, vagy minimálisan változtat a végeredményen. Neves, szöveges motívumoknál tükrözés esetén értelemszerűen az írásirány változatlan marad.


SZÍNEK

A képernyőn megjelenített színek némileg különbözhetnek, tekintettel arra, hogy a különböző képernyők kijelzői optikai illúziókat generálhatnak, így a megjelenített színek nem egyeznek meg teljes mértékben a termék tényleges színével.

A színek kiválasztását minden esetben a látványfotó mellett található méretezési- és színválasztási információkat tartalmazó kép utasításai szerint kell megtenni (2. kép).


A FALTETOVÁLÁSOK, DEKORÁCIÓK ANYAGA

A faltetoválások, dekorációk egy színű, vagy több színből kombinált minták, melyek anyagukban színezett fóliákból  készülnek.
A matt fényű, lágy PVC, ill. vinyl alapú, exkluzív minőségű, kimondottan falfelületekre ajánlott és gyártott dekor fólia anyaga vékony (80 mikron), így a felhelyezés után gyönyörű festett hatás érhető el.
A dekor fólia öntapadós, ragasztóanyaga vízbázisú, visszaszedhető, így eltávolítás után nem hagy nyomot.