Cikkszám: 3051K Availability: not in Stock

DEKORATÍV VIRÁGOK

5 900 Ft9 900 Ft

A Dekoratív virágok minta szabadon elhelyezhető.
Színe harmonizálhat a fal, a berendezés színével, ehhez csak ki kell választani a színpalettából a megfelelőt.

Az alábbi beállításokkal kiválaszthatod a Te dekorációdat:

A csomagokat darabszám szerint lehet megrendelni, az alábbiakban a méretválasztás helyett ezt választhatod ki!

A minta mérete 20 x 20 cm.

Leírás

A Dekoratív virágok minta szabadon elhelyezhető.
Színe harmonizálhat a fal, a berendezés színével, ehhez csak ki kell választani a színpalettából a megfelelőt.

A csomagokat darabszám szerint lehet megrendelni, a minta mérete 20 x 20 cm.
A legkisebb csomagban 12 db található. Ez lehet két színből úgy, hogy 6+6 db-ot választunk, de lehet egy színből is, ebben az esetben mindkét színpalettánál azonos színre kell beállítani a válaszott színt.

Ha a 12 db-nál többet szeretnél a következő csomagok színenként hármasával növekednek (pl. 9+9 db), illetve egy szín esetén hattal több kérhető.
Az alábbiak a lehetőségek:

  •   6+6 db két színből, vagy 12 db egy színből
  •   9+9 db két színből, vagy 18 db egy színből
  • 12+12 db két színből, vagy 24 db egy színből
  • 15+15 db két színből, vagy 30 db egy színből
  • 18+8 db két színből, vagy 36 db egy színből

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

MÉRETEZÉS

A dekorációk méretei jellemzően a látványterv szerinti szükséges alapterület méretét jelenti, melyek a legmagasabb és a legszélesebb pontoknál vannak számolva a “méretezési információk”-nál megjelenített pozíció szerint (2. kép). Minimális eltérések (+/- 5%) előfordulhatnak a weboldalon megjelenített méretek és a valós méretek között.

A szabadon elhelyezhető, tetszés szerinti számban vásárolható motívumoknál nem a látványterv szerinti terület méretét adjuk meg, hanem az 1 db motívum méretét. Ezt az információt szintén tartalmazza az adott tetoválás mellett található “méretezési információ” (2. kép), ill. a termékleírásban is felhívjuk erre a figyelmet.


TÜKRÖZÉS

Egy-egy mintát abban az esetben lehet tükrözve kérni, ha nem elválaszthatatlan része olyan írásos elem, mely megfordulásával értelmezhetetlenné válik, ill. olyan mintáknál sem ajánljuk fel a lehetőséget, mely tükrözése nem, vagy minimálisan változtat a végeredményen. Neves, szöveges motívumoknál tükrözés esetén értelemszerűen az írásirány változatlan marad.


SZÍNEK

A képernyőn megjelenített színek némileg különbözhetnek, tekintettel arra, hogy a különböző képernyők kijelzői optikai illúziókat generálhatnak, így a megjelenített színek nem egyeznek meg teljes mértékben a termék tényleges színével.

A színek kiválasztását minden esetben a látványfotó mellett található méretezési- és színválasztási információkat tartalmazó kép utasításai szerint kell megtenni (2. kép).


A FALTETOVÁLÁSOK, DEKORÁCIÓK ANYAGA

A faltetoválások, dekorációk egy színű, vagy több színből kombinált minták, melyek anyagukban színezett fóliákból  készülnek.
A matt fényű, lágy PVC, ill. vinyl alapú, exkluzív minőségű, kimondottan falfelületekre ajánlott és gyártott dekor fólia anyaga vékony (80 mikron), így a felhelyezés után gyönyörű festett hatás érhető el.
A dekor fólia öntapadós, ragasztóanyaga vízbázisú, visszaszedhető, így eltávolítás után nem hagy nyomot.