Cikkszám: 1005B Availability: not in Stock

CSUKOTT SZEMEK

4 200 Ft7 900 Ft

A “Csukott szemek” üzenete a pihenés, az alvás.
Modern minta, alapvetően a fekete-fehér dizájn része. Akár kisebbek, akár nagyobbak szobájában is üzenhet a lakójának.

Az alábbi beállításokkal kiválaszthatod a Te dekorációdat:

Leírás

A “Csukott szemek” üzenete a pihenés, az alvás.
Modern minta, alapvetően a fekete-fehér dizájn része. Akár kisebbek, akár nagyobbak szobájában is üzenhet a lakójának.

A két elemből álló tetoválás némi szabadságot biztosít, mert a felhelyezése során a két elem távolságát egymástól némileg módosíthatjuk. Így a méretezés szerinti szükséges optimális területet növelhető, vagy csökkenthető.

Csomagolása: egy-egy szem külön, a falon kell összeilleszteni a mintát.


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

MÉRETEZÉS

A dekorációk méretei jellemzően a látványterv szerinti szükséges alapterület méretét jelenti, melyek a legmagasabb és a legszélesebb pontoknál vannak számolva a “méretezési információk”-nál megjelenített pozíció szerint (2. kép). Minimális eltérések (+/- 5%) előfordulhatnak a weboldalon megjelenített méretek és a valós méretek között.

A szabadon elhelyezhető, tetszés szerinti számban vásárolható motívumoknál nem a látványterv szerinti terület méretét adjuk meg, hanem az 1 db motívum méretét. Ezt az információt szintén tartalmazza az adott tetoválás mellett található “méretezési információ” (2. kép), ill. a termékleírásban is felhívjuk erre a figyelmet.


TÜKRÖZÉS

Egy-egy mintát abban az esetben lehet tükrözve kérni, ha nem elválaszthatatlan része olyan írásos elem, mely megfordulásával értelmezhetetlenné válik, ill. olyan mintáknál sem ajánljuk fel a lehetőséget, mely tükrözése nem, vagy minimálisan változtat a végeredményen. Neves, szöveges motívumoknál tükrözés esetén értelemszerűen az írásirány változatlan marad.


SZÍNEK

A képernyőn megjelenített színek némileg különbözhetnek, tekintettel arra, hogy a különböző képernyők kijelzői optikai illúziókat generálhatnak, így a megjelenített színek nem egyeznek meg teljes mértékben a termék tényleges színével.

A színek kiválasztását minden esetben a látványfotó mellett található méretezési- és színválasztási információkat tartalmazó kép utasításai szerint kell megtenni (2. kép).


A FALTETOVÁLÁSOK, DEKORÁCIÓK ANYAGA

A faltetoválások, dekorációk egy színű, vagy több színből kombinált minták, melyek anyagukban színezett fóliákból  készülnek.
A matt fényű, lágy PVC, ill. vinyl alapú, exkluzív minőségű, kimondottan falfelületekre ajánlott és gyártott dekor fólia anyaga vékony (80 mikron), így a felhelyezés után gyönyörű festett hatás érhető el.
A dekor fólia öntapadós, ragasztóanyaga vízbázisú, visszaszedhető, így eltávolítás után nem hagy nyomot.


A motívumok faltetoválásoknak és egyéb otthonunkat díszítő dekorációknak is alkalmazhatók, különböző méretekben megrendelhetők.