Cikkszám: 1004B Availability: not in Stock

BOMBÁZÓK A FELHŐK KÖZÖTT

7 990 Ft12 600 Ft

A “Bombázók a felhők között” a kis harcosok mintája, fiú babák, kisfiúk szobájába tökéletes választás.

Az alábbi beállításokkal kiválaszthatod a Te dekorációdat:

Leírás

A “Bombázók a felhők között” a kis harcosok mintája, fiú babák, kisfiúk szobájába tökéletes választás.

A több elemből álló tetoválás némi szabadságot is biztosít, mert a felhelyezése során az elemek távolságát egymástól némileg módosíthatjuk. Így a méretezés szerinti szükséges optimális területet növelhetjük, vagy csökkenthetjük.
A színválasztással a szoba színéhez igazítható a minta.

A látványképen látható mintán az elrendezés csak egy lehetőség a sok közül, a tetoválás méretezése az ebben az elrendezésben szükséges terület méretét jelenti.
A tetoválást nem a látványfotó szerint küldjük meg, a részei tetszőlegesen elrendezhetők, egyesével tehetők fel a falra. 

A méretek szerint a csomagok tartalma:

  • 160×100 cm-es méretnél:  4 db repcsi 29×29 cm-es      és      6 db felhő 34×22 cm-es
  • 200×125 cm-es méretnél:  4 db repcsi 36×36 cm-es     és     6 db felhő 43×27 cm-es
  • 250×155 cm-es méretnél:  4 db repcsi 45×45 cm-es     és     6 db felhő 53×34 cm-es

Csomagolása: a felhők és a repcsik egy-egy hordozólapon, szét kell vágni és tetszőlegesen elhelyezni a falon.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

MÉRETEZÉS

A dekorációk méretei jellemzően a látványterv szerinti szükséges alapterület méretét jelenti, melyek a legmagasabb és a legszélesebb pontoknál vannak számolva a “méretezési információk”-nál megjelenített pozíció szerint (2. kép). Minimális eltérések (+/- 5%) előfordulhatnak a weboldalon megjelenített méretek és a valós méretek között.

A szabadon elhelyezhető, tetszés szerinti számban vásárolható motívumoknál nem a látványterv szerinti terület méretét adjuk meg, hanem az 1 db motívum méretét. Ezt az információt szintén tartalmazza az adott tetoválás mellett található “méretezési információ” (2. kép), ill. a termékleírásban is felhívjuk erre a figyelmet.


TÜKRÖZÉS

Egy-egy mintát abban az esetben lehet tükrözve kérni, ha nem elválaszthatatlan része olyan írásos elem, mely megfordulásával értelmezhetetlenné válik, ill. olyan mintáknál sem ajánljuk fel a lehetőséget, mely tükrözése nem, vagy minimálisan változtat a végeredményen. Neves, szöveges motívumoknál tükrözés esetén értelemszerűen az írásirány változatlan marad.


SZÍNEK

A képernyőn megjelenített színek némileg különbözhetnek, tekintettel arra, hogy a különböző képernyők kijelzői optikai illúziókat generálhatnak, így a megjelenített színek nem egyeznek meg teljes mértékben a termék tényleges színével.

A színek kiválasztását minden esetben a látványfotó mellett található méretezési- és színválasztási információkat tartalmazó kép utasításai szerint kell megtenni (2. kép).


A FALTETOVÁLÁSOK, DEKORÁCIÓK ANYAGA

A faltetoválások, dekorációk egy színű, vagy több színből kombinált minták, melyek anyagukban színezett fóliákból  készülnek.
A matt fényű, lágy PVC, ill. vinyl alapú, exkluzív minőségű, kimondottan falfelületekre ajánlott és gyártott dekor fólia anyaga vékony (80 mikron), így a felhelyezés után gyönyörű festett hatás érhető el.
A dekor fólia öntapadós, ragasztóanyaga vízbázisú, visszaszedhető, így eltávolítás után nem hagy nyomot.


A motívumok faltetoválásoknak és egyéb otthonunkat díszítő dekorációknak is alkalmazhatók, különböző méretekben megrendelhetők.