Cikkszám: 2006GY Availability: not in Stock

BARI-RANDI

14 900 Ft

Csak nem megzavartuk a randit? A báránykák igen kedvelt állatok, nincs gyerek aki ne szeretné megsimizni, ha lát egyet.
Nagy méretű, egész falat betöltő minta, mely feldobja bármelyik kisgyermek szobáját.

Az alábbi beállításokkal kiválaszthatod a Te dekorációdat:

Leírás

Csak nem megzavartuk a randit? A báránykák igen kedvelt állatok, nincs gyerek aki ne szeretné megsimizni, ha lát egyet.
Színválasztási lehetőségével hozzáigazíthatjuk a szoba hangulatához.
Nagy méretű, egész falat betöltő minta, mely feldobja bármelyik kisgyermek szobáját.

A több elemből álló tetoválás némi szabadságot is biztosít, mert a felhelyezése során az elemek távolságát egymástól némileg módosíthatjuk. Így a méretezés szerinti szükséges optimális területet növelhetjük, vagy csökkenthetjük.

A látványképen látható mintán a levelek és a bárányok elhelyezése csak egy lehetőség a sok közül, a tetoválás méretezése az ebben az elrendezésben szükséges terület méretét jelenti.
A tetoválást nem a látványfotó szerint küldjük meg, a levelek tetszőlegesen elrendezhetők, egyesével tehetők fel a falra. 

A barik mérete 56×42 cm, a fa mérete levelek nélkül 95×160 cm.

Csomagolása: fa, levelek és a barik külön, a falon kell összeilleszteni a mintát.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

MÉRETEZÉS

A dekorációk méretei jellemzően a látványterv szerinti szükséges alapterület méretét jelenti, melyek a legmagasabb és a legszélesebb pontoknál vannak számolva a “méretezési információk”-nál megjelenített pozíció szerint (2. kép). Minimális eltérések (+/- 5%) előfordulhatnak a weboldalon megjelenített méretek és a valós méretek között.

A szabadon elhelyezhető, tetszés szerinti számban vásárolható motívumoknál nem a látványterv szerinti terület méretét adjuk meg, hanem az 1 db motívum méretét. Ezt az információt szintén tartalmazza az adott tetoválás mellett található “méretezési információ” (2. kép), ill. a termékleírásban is felhívjuk erre a figyelmet.


TÜKRÖZÉS

Egy-egy mintát abban az esetben lehet tükrözve kérni, ha nem elválaszthatatlan része olyan írásos elem, mely megfordulásával értelmezhetetlenné válik, ill. olyan mintáknál sem ajánljuk fel a lehetőséget, mely tükrözése nem, vagy minimálisan változtat a végeredményen. Neves, szöveges motívumoknál tükrözés esetén értelemszerűen az írásirány változatlan marad.


SZÍNEK

A képernyőn megjelenített színek némileg különbözhetnek, tekintettel arra, hogy a különböző képernyők kijelzői optikai illúziókat generálhatnak, így a megjelenített színek nem egyeznek meg teljes mértékben a termék tényleges színével.

A színek kiválasztását minden esetben a látványfotó mellett található méretezési- és színválasztási információkat tartalmazó kép utasításai szerint kell megtenni (2. kép).


A FALTETOVÁLÁSOK, DEKORÁCIÓK ANYAGA

A faltetoválások, dekorációk egy színű, vagy több színből kombinált minták, melyek anyagukban színezett fóliákból  készülnek.
A matt fényű, lágy PVC, ill. vinyl alapú, exkluzív minőségű, kimondottan falfelületekre ajánlott és gyártott dekor fólia anyaga vékony (80 mikron), így a felhelyezés után gyönyörű festett hatás érhető el.
A dekor fólia öntapadós, ragasztóanyaga vízbázisú, visszaszedhető, így eltávolítás után nem hagy nyomot.